Bokning av tid för vaccination (för patientnära vård- och omsorgspersonal i kommun)

För dig som arbetar inom kommunal vård och omsorg

Här kan du som arbetar patientnära inom kommunal vård och omsorg boka tid för vaccination mot covid-19 dos 1. Vaccinationen sker på företagshälsovården i respektive kommun. När du får din första vaccination av företagshälsovården bokar de också in tid för vaccination dos 2.

Om du tidigare haft en svår allergisk reaktion (reaktion som krävt behandling på akutmottagning eller sjukhus) på t ex ett födoämne, insektsstick, latex, vaccin eller läkemedel bör du kontakta en vårdcentral för råd om du behöver vaccineras på en vårdcentral eller sjukhus istället för hos företagshälsovården.

Hittar du ingen tid? Då kan de vara tillfälligt slut. Nya tider läggs ut löpande, i takt med att vi får mer vaccin. Vi ber dig ha tålamod och rekommenderar dig att gå in snart igen för att se om det finns tider för dig att boka dos 1. Det finns i nuläget ingen möjlighet för dig att boka vaccinationstid någon annanstans.

Om du blir förkyld eller får andra symtom på covid-19 ska du omboka din tid. Tid för dos 1 kan du själv omboka via länken nedan. För ombokning av dos 2 behöver du ringa din företagshälsovård.

För att öppna länkarna använd webbläsare som till exempel Edge eller Google Chrome, Explorer fungerar inte.

Bokning av vaccination för dig som arbetar i Falkenbergs kommun

Bokning öppnar v 5

Bokning av vaccination för dig som arbetar i Halmstad kommun

(Pe3 Halmstad)

Omboka tid dos 1

Bokning av vaccination för dig som arbetar i Kungsbacka kommun

(Pe3 Kungsbacka Omsorgens hus)

Omboka tid dos 1

För information om tidsbokning och vaccination - kontakta din chef.

Bokning av vaccination för dig som arbetar i Laholms kommun

(Laholmshälsan)

Boka tid dos 1 och dos 2

Omboka tid dos 1 och dos 2