Inloggning och beställning i webbutiken

Anställda i Region Halland

Beställare som är anställda i regionen och som är inloggade i regionens nätverk, kommer direkt in i webbutiken utan inloggningskrav.

Externa beställare

Beställare som är anställda i verksamhet utanför regionens organisation loggar in i webbutiken med meddelat användarnamn och lösenord. Det är möjligt att ändra sitt lösenord efter första inloggningstillfället.

För beställare i extern verksamhet som har regionens användar-ID och tillgång till regionens nätverk, kan antingen välja samma inloggningssätt som regionanställda beställare, eller inloggning med användarnamn och lösenord.

Beställa i webbutiken

I webbutiken finns ca. 4 300 beställningsbara artiklar och av dessa är

ca. 1 400 lagerhållna på Förrådsservices lager i Halmstad. För det lagerhållna sortimentet finns bilder på artiklarna. Övriga artiklar i webbutiken har längre leveranstid räknat från tidpunkten för beställningstillfället, då dessa artiklar lagerförs hos respektive leverantör. Läs gärna informationsguiden om att beställa i webbutiken, den finns här till höger under "Relaterad information".

Beställ i webbutiken

Förrådsservice - kundtjänst

e-post: rgs.kundtjanst@regionhalland.se

Helgfri måndag-torsdag, 07:00 – 16:00,

fredag, kl 07:00 – 15:00

Beställningsservice

Funktionen är endast avsedd för regionens verksamheter.

e-post: bestallningsservice@regionhalland.se

Telefon: 035-17 96 64, 0340-48 14 14

Guide för beställning i Websesam - 180126

Beställ artiklar som inte finns i webbutiken (endast regionens verksamheter)