Direkt till innehållet

Lagerförda varor och beställningsvaror

Detta är informationsplatsen för Region Hallands varuförsörjning för det dagliga behovet av förbrukningsartiklar. Det gäller såväl de i lager- och logistikverksamheten lagerförda artiklar, och de varor som inte finns att beställa i webbutiken, s.k. beställningsvaror.

Webbutik för lagerförda varor och beställningsvaror

Beställning av lagerförda förbrukningsartiklar och beställningsvaror sker i Region Hallands webbutik (Websesam). Vid frågor om beställningar i webbutiken, kontakta vår kundsupport.

Beställning av förbrukningsartiklar

Behovet av förbrukningsartiklar beställs via regionens webbutik (Websesam), det gäller de artiklar som är lagerförda på Region Hallands lager samt de som är beställningsvaror, och som levereras direkt från leverantörerna. Efterfrågade varor som inte finns i webbutiken beställs via vår e-tjänst.

Beställ varor i webbutiken

Beställ varor som inte finns i webbutiken

Guide för beställning i webbutiken

Avtalskatalogen

I avtalskatalogen finns regionens samlade avtal, med uppgifter om upphandlade varor och tjänster, samt leverantörer för dessa.

Materialkonsulent

Materialkonsulenten är en funktion avsedd för regionens verksamheter, när det gäller rådgivning kring sjukvårdsprodukter. Materialkonsulenten kontaktas genom vår e-tjänst och nås endast internt inom Region Halland.

Rådgivning om upphandling och produkt eller komma i kontakt med materialkonsulent

Kontaktuppgifter till vår kundsupport

Vi har en supportfunktion för ärenden som gäller lagerförda varor eller beställningsvaror. Vi hanterar dessa ärenden på helgfri vardag, kl. 07:00 – 16:00.

Telefon: 010-4761900

Skicka mejl till vår supportfunktion

Senast ändrad: