Direkt till innehållet

Läkemedelskommitténs utbildningar 2023

Utbildningar för läkare hösten 2023

Under hösten 2023 kommer en fysisk seminarieomgång med seminarier i Halmstad, Varberg och Kungsbacka att arrangeras. Preliminärt kommer även ett lunchwebinarium om hjärtsvikt att arrangeras senare under hösten.

Utbildningarna är kostnadsfria. Läkemedelskommitténs främsta målgrupp för dessa seminarier är läkare och sjuksköterskor i primärvård och AT-läkare, men vi välkomnar självklart även andra yrkeskategorier (läkare från andra specialiteter, kommunsköterskor, med flera) till våra utbildningstillfällen. Skulle utbildningstillfället mot förmodan bli fullbokat ges läkare och sjuksköterskor i primärvård samt AT-läkare företräde.

Seminarium 3 Tema Migrän och huvudvärk

Under hösten 2023 kommer en fysisk seminarieomgång med utbildningstillfällen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka att arrangeras, med tema migrän/huvudvärk.

Seminariet fokuserar på huvudvärk och migrän som är vanliga kontaktorsaker inom primärvården, och inkluderar omhändertagandet av patienten i primärvården.

Fredag 13 oktober 13.30–16.30 Varbergs Stadshotell, Varberg (OBS! Ny plats!)

Tisdag 17 oktober 13.30–16.30 Hotell Gottskär, Kungsbacka 

Fredag 20 oktober 13.30–16.30 Fullriggaren HSH, Halmstad

Lunch kommer serveras i anslutning till föreläsningssalen för de som har anmält detta, med start en timme före föreläsningens början. På förekommen anledning vill vi påminna om att du måste anmäla om du vill ha lunch i samband med din anmälan till utbildningstillfället, annars beställs ingen lunch till dig. Uppge samtidigt eventuella kostpreferenser eller allergier.

Anmälningslänkar

Anmälan till seminarier sker via Kompetensportalen:

Om du som extern användare ska anmäla dig via Kompetensportalen för första gången använd istället länk för att registrera dig i Kompetensportalen.

 

Utbildningar under våren 2024

Under våren 2024 kommer två fysiska seminarieomgångar med seminarier i Halmstad, Varberg och Kungsbacka att arrangeras.

Datum och teman kommer att publiceras inom kort.

 

Läkemedelskommittén Halland 2023-08-31Senast ändrad: