Hälso- och sjukvårdsavdelningens webbinarium

Fokus Hälso- och sjukvård Halland är ett webbinarium för utveckling och inspiration där du får ta del av goda exempel, erfarenheter och aktuell forskning. Här kan du anmäla dig till kommande webbinarier och se inspelningar från tidigare tillfällen.

Webbinarierna arrangeras av Regionkontorets hälso- och sjukvårdsavdelning och riktar sig till alla anställda i Region Halland samt vårdgivare inom Vårdvalet.

På webbinarierna lyfter vi relevanta ämnen för hälso- och sjukvården i Halland, till exempel god och nära vård, informationsdriven vård och kunskapsstyrning.

Varje tillfälle består av ett antal kortare föreläsningar. Du väljer om du vill vara med under hela webbinariet eller bara någon enskild föreläsning.

Anmäl dig till nästa webbinarium

Datum och tid

19 april, klockan 8.30-10.

Plats

Webbinariet hålls i Microsoft Teams och kommer att spelas in. Du som anmäler dig får en kalenderbokning i outlook med länk till webbinariet.

Skicka din anmälan här (e-post)

Kl 08.35-08.55 - Boendeförråd en ny typ av kommunala läkemedelsförråd

Föredragande: Anna-Lena Waldestål, Läkemedelsstrateg, Kvalitet inom hälso- och sjukvård

Kl 09.05-09.25 - AI & ML in Healthcare: Your Easy Introduction